Conquista Club X-tra

Conquista Club X-tra is voor iedereen van 12 tot 16 jaar. Iedere vrijdag- en zaterdagavond zijn wij geopend van 20:00 tot 23:00 uur.

Zit jij in groep 8? Dan moet je echt een keer naar Club X-tra komen! We organiseren leuke activiteiten voor jongeren tot en met 16 jaar.

Wil je meer weten over een activiteit? Kijk dan op Facebook!

Vrijdag 1 maart                   Bonte avond

Ben jij goed in zingen? Kun jij dansen of rappen? Misschien heb je wel een ander talent. Vandaag is de kans om het te laten zien!

Zaterdag 2 maart                Meiden avond: Bovenbouw avond (19.00 – 22.00)

Vanavond is een speciale avond, want dit is speciaal voor de bovenbouw bedoelt. Dus zit jij in de boven van de basisschool en heb jij zin in een gezellige verwenavond? Kom vanavond dan langs. We zijn open van 7 tot 10, gaan gezellig een meidenfilm kijken, haar vlechten en krullen, maskertjes doen, nagels versieren en meer.

Vrijdag 8 maart                  Film avond

Zin om een van de nieuwste film te kijken, kom vanavond dan gezellig naar Conquista.

Vrijdag 15 maart                Schilder avond

Ben jij artistiek en wil jij gezellig samen met een groep schilderen? Of wil je een schilderij in je kamer, maar heb je geen idee wat je wilt maken? Kom vanavond dan naar Conquista.

Vrijdag 22 maart                 Dart toernooi

Ben jij goed in darten? Wil jij eens meedoen in een toernooi? Kom vanavond langs en misschien ga jij wel naar huis met de felbegeerde beker

Vrijdag 29 maart                 Sjoelen

Lekker, een avondje sjoelen! Dat wil jij toch ook?

Vrijdag 5 april                      Chillen

Vanavond gaan we chillen. Lekker kletsen, gamen, darten of poolen, de keuze is aan jou.

Zaterdag 6 april                  Bovenbouw feest (19.00-22.00)

Wegens succes, geeft Conquista nogmaals een bovenbouw feest! Dus zit jij in de bovenbouw van jouw basisschool, dan ben jij welkom!

Vrijdag 12 april                    Alcoholvrije cocktails maken

Lekker een cocktail! Maar dan wel alcoholvrij. Vanavond kun je gratis alcoholvrije cocktails maken.

Vrijdag 19 april                    Muziek Quiz

Ben jij goed met muziek? De jaren 80? Jaren 90 of misschien juist de hedendaagse? Kom jezelf vanavond bewijzen. Komen er veel mensen, dan werken we in groepen, maar je kunt ook tegen je vrienden strijden.

Vrijdag 26 april                    Film avond

Gezellig de nieuwste films kijken? Vanavond staat het weer op het programma. Lekker popcorn eten en op een groot scherm kijken. Het lijkt bijna een bioscoop.