Conquista 14+

Conquista 14+
(12-plussers zijn ook welkom!)

Op dinsdagavond is Conquista open voor de jongeren van 14 jaar en ouder tussen 19.00 en 22.00 uur.

 

Soms worden er op deze dagen activiteiten (vanaf 12 jaar en ouder) of voorlichtingsavonden georganiseerd.
Het actuele aanbod is altijd te vinden op Facebook: Conquista Limmen; en de website: www.conquista.nl

 

Vanaf september 2018 zal Conquista zich, buiten de bekende (kinder)activiteiten van de woensdag middag en zaterdag ochtend om, extra activiteiten gaan organiseren voor jongeren van 14 jaar en ouder. Zo zal het jongerencentrum naast de gebruikelijke vrijdag- en zaterdagavond ook dinsdags open gaan voor jongeren van 14 jaar en ouder.

De eerste zaterdag van de maand heeft Conquista inloop voor kinderen vanaf 9 jaar, zodat ook zij kennis kunnen maken met de activiteiten die Conquista ‘s avonds aanbiedt. Daarnaast zullen wij bij de activiteiten voor en door jongeren de leeftijd van 12 jaar en ouder hanteren.

De jongerenwerkers van Conquista werken hierin samen met de jongerenwerkers van Castricum.

Voor jongeren van 14 jaar en ouder biedt het jongerencentrum Conquista een mooie plek waar je kan komen relaxen en muziek kan draaien. Je kunt echter ook gratis darten, poolen of gamen op zowel PS4 als de wii. Een ouderwets potje kaarten kan natuurlijk ook altijd. Daarnaast is het mogelijk om een eigen activiteit te bedenken en uit te voeren! Vind je het leuk om iets creatiefs te doen, voetbal of een film op groot scherm te kijken, zou je eens een bubble-voetbal toernooi willen organiseren of ligt jouw passie bij de muziek? Laat het ons weten!

Waar nodig biedt het jongerenwerk een luisterend oor, dit kan op afspraak of je kunt binnen komen lopen tijdens de openingstijden. Tevens kan het jongerenwerk ondersteuning bieden bij het vinden van een baan/stage, wanneer je problemen ervaart met/op school of wanneer je even niet zo lekker in je vel zit.

Op dinsdag-, vrijdag- en zaterdagavond is Conquista open voor de jongeren van 14 jaar en ouder. Soms worden er op deze dagen activiteiten (vanaf 12 jaar en ouder) of voorlichtingsavonden georganiseerd. Het actuele aanbod is altijd te vinden op Facebook: Conquista Limmen; en de website: www.conquista.nl

 

Neem ook een kijkje op onze Instagram: ConquistaLimmen en Snapchat: ConquistaLimmen voor foto’s en activiteiten!

De inloopavonden zijn op:

Dinsdagavond van 19.00 tot 22.00 uur.

 

Contact:

Jongerencentrum Conquista
Kerkweg 50
1906AW limmen

Tel: 06-49680854 (Roos) & 06-53487286 (Kim)

of mail naar de Conquista jongerenwerkers: Limmen_conquista@hotmail.com