Amber stelt zich voor

We zijn gestart met inloopavonden voor 14-plussers op dinsdag- en vrijdagavond. Dit is een initiatief vanuit de gemeente Castricum en Stichting Welzijn Castricum en wordt ondersteund door jongerenwerkers van de gemeente Castricum. Eén hiervan is Amber. Hieronder stelt zij zich voor:

Hoi, mijn naam is Amber. Ik werk sinds 1 september voor Stichting Welzijn Castricum. Naast de twee avonden dat ik in Limmen werk, draai ik ook huiskameravonden bij Discovery in Castricum en ga ik de scholen in en de straat op om contact te leggen en te onderhouden met jongeren zoals jullie.

Ik heb hiervoor 9 maanden met minderjarige asielzoekers in Den Helder gewerkt en daarvoor heb ik mijn eigen bar/restaurant gehad op het Griekse eiland Lesvos. Ik was hier kok en gastvrouw. In oktober 2017 ben ik met de auto teruggereden naar Nederland en een leuk huisje in Castricum gevonden. ik vind het echt super leuk hier!

In mijn vrije tijd loop ik hard en fiets ik graag in de duinen.

De bedoeling is dat ik in jullie mooie jongerencentrum Conquista een gezellig huiskamerproject ga opzetten. Ik heb zelf al veel leuke ideeën voor activiteiten in en om Conquista, maar belangrijker is dat we dingen gaan ondernemen die jullie leuk vinden! Dus als jullie zin en tijd hebben, kom langs op de dinsdag –en/of vrijdagavond. Dan kunnen we elkaar ontmoeten en eens kijken wat jullie leuk vinden om te doen in de drie uur dat we open zijn (19:00 uur tot en met 21:00 uur).

Ik heb er heel veel zin in en ik hoop jullie ook!

Tot gauw, Amber.